proTextiles totaal importeur voor Print en Sign oplossingen.

proTextiles is importeur en leverancier voor toonaangevende fabrikanten waarover u informatie kunt vinden op onze website. Wij importeren voor de zeefdrukindustrie alle apparatuur die nodig is bij het zeefdrukken. Daarnaast importeren wij een compleet pakket aan digitale printers en software die op nagenoeg alle materialen kunnen printen. Van textiel tot aansteker, van wegbewijzering tot billboards.

Tevens vertegenwoordigen wij diverse fabrikanten van randapparatuur welke in de sign- en zeefdruk- industrie gebruikt worden. Transferpersen, domeer-, tampon- en borduurapparatuur maken ons leveringspakket zeer compleet.

Onze monteurs, allen getraind bij onze fabrikanten en met diverse disciplines, zorgen voor de installatie en after sales.

Mochten er storingen of onverhoopte problemen zijn dan kunt u rekenen op onze sprintservice waarmee wij garanderen dat er binnen 24 uur gereageerd wordt.

DTG printer, DTGprinter, Textielprinter, textiel printer, Sublimatie, Epson, Brother, T-shirt, Pre-Coating, Drogen, fixeren, droogtunnel, oven, hand  automatisch, pneumatisch, persen, transfer, inkt, inkten